Comenzi traduceri Comenzi traduceri
 
 Traduceri

 
Servicii profesionale de traducere si interpretariat
- Apostille Haga - Supralegalizari -


Centrul de traduceri din Ploiesti va ofera servicii de traducere si interpretariat in/din 30 limbi de circulatie internationala.

Serviciile de traducere si interpretariat va sunt oferite de catre Centrul de Traduceri Ploiesti prin intermediul traducatorilor autorizati de Ministerul Justitiei.Ne adresam persoanelor fizice si juridice in special din judetul Prahova, dar si din restul tarii.

Datorita numarului mare de traducatori de care dispunem putem raspunde la orice comanda, la orice ora, oricand si in cel mai scurt timp posibil. Comenzile se preiau personal sau transmise prin fax sau e-mail. Livrarea traducerii se face pe suportul dorit de client(tiparit,CD,fax,e-mail).

La cerere se asigura legalizare notariala.

Pentru Societatile Comerciale preluam si livram gratuit documentele de la sediul societatii. Pentru clientii fideli cat si pentru societatile comerciale care incheie cu Centrul de Traduceri Ploiesti un contract de colaborare se acorda bonusuri si discounturi.

TRADUCERI SI INTERPRETARIAT IN /DIN URMATOARELE LIMBI:

Albaneza Chineza Greaca Magiara Polona Slovena
Araba Daneza Germana Macedoneana Portugheza Spaniola
Bulgara Engleza Hindi Norvegiana Rusa Suedeza
Ceha Ebraica Italiana Olandeza Sarba Turca
Croata Franceza Japoneza Persana Slovaca Ucraineana
Domenii de executie a traducerilor:
Tehnic: Traduceri tehnice si de specialitate, manuale, contracte, certificate de conformitate (ISO, TÜV, CEE,DNI), rapoarte, certificate de garantie.
Juridic: Traduceri juridice ale actelor ce emana de la Notarii Publici, Tribunal, declaratii, procuri, contracte de vanzare - cumparare , hotarari AGA, contracte comerciale, acte ce emana de la Registrul Comertului, Legi, Ordonante, Circulare, Directive, Acte constitutive, Certificate.
Medical: Traduceri efectuate de traducatori cu experienta in acest domeniu. Adeverinte medicale, diagnostice, fise de vaccinare, avize, esee, retete, prospecte de medicamente, rapoarte si carti de specialitate.
Literar: Traduceri lucrari de diploma, diplome de absolvire si foi matricole (Gimnaziu, Postliceala, BAC, Licenta, Master, Arte si meserii) programe analitice pentru declaratia de valoare, plan de invatamant, autorizatie libera practica, carnet de elev, documente scolare.
Bancar: Traduceri ale extraselor de cont, contracte financiare de creditare, documente bancare, acte necesare credit bancar, extrase bancare, facturi, ordine de plata, bilanturi si balante, fluturasi.
General: Certificate de stare civila (nastere,deces,botez,casatorie), cazier judiciar, livret familie, livret militar, facturi, pasaport.
Auto: Facturi auto, carti de masina, Brief, taloane, certificate de inmatriculare, permis de circulatie, permis de conducere.
Special: Procuri auto pentru Turcia procedura completa(Apostilare,Traducere,Legalizare,Vizare)
Asistente medicale: Pregatim dosarul cu documentele necesare recunoasterii acestei profesii in strainatate.
Dosar creditare: Traducem actele necesare obtinerii unui credit bancar.
(Contract de munca, fluturasi, adeverinta de salariat)
INTERPRETARIAT

Servicii de interpretariat pentru conferinte, seminarii, colocvii, vizite oficiale, declaratii la notariat si delegatii, casatorii cu cetateni straini.
  • delegarea unui interpret chiar si in ziua primirii comenzii
Va garantam seriozitate, promptitudine, confidentialitate!
Contactati acum Biroul de traduceri autorizate din Ploiesti !
Copyright © 2009 Das Mak. Toate drepturile rezervate.